Concept CK9090 multifunkcionális főzőedény

Concept, Concept CK9090 multifunkcionális főzőedény, ár (24051.18) 30545.00 Ft, Több információ…

Cikkszám: f8508e3f257c Kategóriák: , Címke:

A készülék, ami képes sütni, főzni, grillezni, párolni, párán főzni, (kevés zsiradékon) sütni, fondüt készíteni, (bő zsiradékban) sütni, és úgy funkcionál, akár egy megszokott fazék, és ami a legfontosabb: kuglófot is süthet benne. Ezek után nem lesz szüksége lábasokra, fazekakra, grillsütőre, olajsütőre, párolóra, de még sütőre sem. Pénzt és helyet takarít meg a konyhában.Kompakt, kis helyet foglal. Bárhová könnyedén áthelyezheti lakása vagy nyaralója területén. A belső tartály tartós, tapadásgátló kerámia bevonatot kapott. A tapadásgátló bevonatú kuglóf formát sütést nem igénylő desszertek elkészítéséhez is használhatja. A CK9090 multifunkcionális főzőedénynek köszönhetően anélkül emelheti étkezője színvonalát, hogy újabb és újabb készülékeket kellene vásárolnia.Műszaki adatai:

teljesen szétszedhető – a tartály mosogatógépben is moshatja
hőmérséklet-szabályozás (80 – 240 °C)
üvegfedél
kivehető tartály tapadásgátló kerámia bevonattal
fogantyú a könnyű hordozhatóságért
a tartály kapacitása olaj befogadására: 1,5 – 2 l
termosztát-szabálozás
csúszásgátló talpak
tartozékai: kuglóf sütőforma, kuglóf sütőforma alatti rács, fondü készlet 6 db villával, olajsütő rácsos kosár, lyukacsos kiszedő kanál, pároló rács
a tartály méretei: 27,5 × 27,5 × 9,5 cm (magasság x szélesség x mélység)
külső méretei: 35 × 33,5 × 23,5 cm (magasság x szélesség x mélység)A Concept CK9090 multifunkcionális főzőedény programjai:
Sütés (kevés zsiradékon)Ki tudna ellenállni az igazi, ropogósan kisütött rántott húsnak, ami cseh klasszikusnak számít.
FőzésGombócok kelt tésztából, burgonyából, zsemléből, túróból, levesek, mártások… családja el lesz ájulva.
GrillezésSertés szűzpecsenye, sertés nyak vagy szárnyas steak, és ehhez a grillezett cukkini, padlizsán, hagyma és sampinyon gomba… kevés zsiradék hozáadásával is elkészíthető a tökéletes ízélményért.
Párán főzésA víz fölötti rácson való párán főzéssel az ételekben megrekednek a vitaminok, így törékeny köreteket vagy akár főételeket is készíthet. Elég meglocsolni valamilyen öntettel vagy egy lágy szósszal.
SütésSüsse meg a cseh klasszikust, a sonkás rakott tésztát, a francia burgonyát vagy az olasz lasagnét.
FondüOlvassza fel a csokoládét és válasszon hozzá kedvenc, friss gyümölcsei közül: eper, ananász, banán… édesség, ami örömet okoz.
Sütés (bő zsiradékban)Süssün hasábburgonyát vagy kroketteket – sokkal ízletesebbek!
MelegítésValaki lekéste az ebédet? Sebaj…

❤️ Több információ…

Related Products